Sneglekrem gjør underverker for all hud


Sneglekrem er blitt mer og mer i vinden, og med god grunn!
Jeg vil si det er en vidunderbehandling for all type hud og alle type problemer. Det fjerner pigmenter, røde merker/kvisearr, reduserer porer, reduserer blackheads og whiteheads, antiaging og virker helbredene på huden. Og den koster bare 40 kroner på Ebay eller Amazon og holder lenge i bruk!

Jeg hadde nokså ru, gusten hud med store porer og røde merker etter kviser og store sorte prikker på nesa - og etter bare en uke i bruk så jeg stor forandring!Jeg bruker ikke lenger mineralpudder / foundation, men kun et settingpudder (Makeup Mekka Banana HD Setting Pudder til 79,-) om jeg skal noe spesielt.

Det er en kjempe frihet å ikke trenge å være bekymret for om huden ser bra ut! Bildet over er helt uten sminke eller filter og tatt i dag. Legger jeg på mineralpudder så kan jeg helt ærlig ikke se noe forskjell på huden, eneste som utgjør forskjell på selve looken er rouge/contour.
Man kan bruke den sammen med dagkrem, eller som en nattkrem. Man kan bli litt blank i huden med den på så kanskje greiest som nattkrem. Etter to uker i bruk hver natt startet jeg å få et par merkelige kviser, og et fåtall reagerer med acne av sneglekrem, men da er det bare å bruke den sjeldnere.
Nå bruker jeg den en dag i uka for å "vedlikeholde" og vil si det er det beste hudproduktet jeg har kjøpt!
Og jeg har prøvd flere dyre renser og kremer fra Dermalogica, hudlege og apoteket over flere år men aldri hatt så babyfin og klar hud som sneglekremen har gitt meg :)

Sliter du med uren hud, store porer, eller pigment/kvisemerker anbefaler jeg denne - og jeg vet folk som har slitt med mye acne også har fått kjempeutbytte av den. Det finnes masse reviews og erfaringer om du søker på nett. Er det ikke flott å kunne bruke et helt naturlig produkt uten masse kjemikalier, som er så billig og fikser "alle" problemer?!

Koreansk sminke og hudpleie har vært en åpenbaring for mange her i vesten med problemhud. Korea ligger langt foran USA og Europa når det kommer til hudpleie og sunn sminke som ikke trigger huden. Uansett hvilket hudproblem du har så kan du google det + koreansk (korean) og det finnes en enkel og effektiv løsning :)
Det finnes mange varianter av sneglekrem med og uten andre tilsatte vitaminer, Snail Recovery Gel fra Mizon er den jeg bruker.

Har du en "holy grail fix" for huden du vil dele med oss andre så post det i kommentarfeltet under.
 

En veldig anderledes 17 mai enn noen kanskje kan tenke seg


Det er fire år siden jeg har vært frisk nok til å være med på 17 mai. I fjor lå jeg å sov til klokka 19 og var lettet over at ingen tog og lyder hadde vekt meg.
Når jeg er dårlig er nemlig alt av lyd og lys og aktivitet ekstremt smertefullt. Hvis noen lurer så har jeg ME, som betyr at de fleste timene gjennom døgnet og uka og måneden er i senga pga immunologisk utmattelse og leddsmerter. Jeg har noen gode eller greie timer og dager en gang i blandt der jeg kommer meg uten for senga og leiligheten heldigvis, men jeg skulle så gjerne ha blitt med på dager som dette! (mer om min 17 mai i senga kan du lese i et innlegg lenger ned på bloggen)

Først og fremst så bare ELSKER jeg bunad! Jeg har aldri hatt min egen, men det skal jaggu anskaffes til et år jeg er frisk nok til å få blitt med!
Dessuten så er alle så utrolig GLADE på 17 mai. Det ER en feiringsdag, og Norge har god grunn til å feire sin selvstendighet og grunnlov!
Grunnloven vår beskytter oss som mennesker, og gjør nordmenn til en av de frieste i hele verden! Vi er VELSIGNET!
Jeg var nettopp oppe av senga å tittet i vinduet mitt bak rullgardinen, glimtet dagslys utenfor min mørke soveromshule, og på gaten gikk det en herremann i en fantastisk gull og hvit drakt, med hatt! Litt lenger bort kom det gående en familie der far og sønn var dresskledd og mor og to jenter i bunad! JEG BLIR SÅ GLAD I HJERTET MITT!
Familer samles, venner samles, barn og voksne og gamle samles, hvite, brune, gule, sorte, røde og blå folkeslag samles.
DERE ER SÅ FLOTTE ALLE SAMMEN! Tenk at vi er så heldige som bor i Norge, med verdens vakreste natur og verdens vakreste folkedrakt!


Jeg snakket med venninda mi i går som kjøpte seg bunad for to år siden, men hun skulle ikke bruke den i dag. Hææææ tenkte jeg!
Men hun syntes det ikke var noe fint, det var så "budeie" sa hun. Men det er jo AKURATT det som gjør den så flott etter min mening!
Syns ikke dere?! Jeg forbinder bunad med naturlandskapet på melkesjokoladen, ekte norsk fjellnatur, med budeier som står å lager smør på fjellsetra. Akuratt det Norge vi skal være stolte av og verdsette og beskytte med alt vi har.

Jeg gleder meg på alle deres vegne som er ute med venner og familie i dag, som er på frokoster med eller uten champagne, som pynter dere ordentlig for en gang i årets skyld, som møter dagen med godt humør og dermed sprer godt humør til alle andre dere møter, som er omringet av folk som feirer det samme, familie, venner og barn som gleder seg i ekstase. Takk for at dere deler bilder, sånn at vi som sitter hjemme og ikke har mulighet til å delta kan leve litt igjennom dere! GRATULERER MED DAGEN! *tårer i øynene av stolthet og glede i hjertet når jeg skriver dette og ser på alle de flotte bildene under #17mai på Instagram*
Det er fantastisk å kunne føle på stemningen gjennom bilder, før jeg straks må sove igjen, når lyden fra TVen blir for vond, og leddene gjør det for vondt til å delta.

Flotte flotte folk og deilige smil og glede i fra hjertet! FY SOM DERE INSPIRERER OG GIR GNIST ALLE MANN OG KVINNER <3
Jeg blir takknemmelig for livet av å se få flotte mennesker og se landet mitt i sin skjønneste prakt på en stor og viktig dag for vår frihet og rettigheter!


                                          Hva gleder du deg mest til i dag og er mest takknemmelig over i dag?
                                                 Skriv i kommentarfeltet - så alle kan la seg inspirere av alle!


@emilieheggem


Dagbladet.no


@piachristiine


@anningvildsuulnervik


@andreasmjaland


@renatesandnes


@mariahatloy


Dagbladet.no


Drillpikene via Kondis.no


Skolekorpsene.no (husk at loppemarkedene er for å samle penger til
instrumenter og undervisning året rundt, for denne dagen, så dra på loppis!)


Den fine glade kongefamilien vår!


Kongefamilien i bunad og finstas! (et annet år enn bildet over)


Overtakerne av tronen, Kronprins Håkon og "our girl next door" Kronprinsesse Mette-Marit
med hunden og barna. Jeg er stolt av kongehuset vårt, og glad for at vi har et demokrati i Norge med monarki,
så folkelige og jordnære kongehuset vårt er, og ikke republikk. Vi skal prise oss lykkelige for å ikke la makten
ligge i hendene på personer som Bush og Trump!
Gratulerer Norge og alle våre innbyggere!
 

Les mer i arkivet » Mai 2017


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits