Sneglekrem gjør underverker for all hud


Sneglekrem er blitt mer og mer i vinden, og med god grunn!
Jeg vil si det er en vidunderbehandling for all type hud og alle type problemer. Det fjerner pigmenter, røde merker/kvisearr, reduserer porer, reduserer blackheads og whiteheads, antiaging og virker helbredene på huden. Og den koster bare 40 kroner på Ebay eller Amazon og holder lenge i bruk!

Jeg hadde nokså ru, gusten hud med store porer og røde merker etter kviser og store sorte prikker på nesa - og etter bare en uke i bruk så jeg stor forandring!Jeg bruker ikke lenger mineralpudder / foundation, men kun et settingpudder (Makeup Mekka Banana HD Setting Pudder til 79,-) om jeg skal noe spesielt.

Det er en kjempe frihet å ikke trenge å være bekymret for om huden ser bra ut! Bildet over er helt uten sminke eller filter og tatt i dag. Legger jeg på mineralpudder så kan jeg helt ærlig ikke se noe forskjell på huden, eneste som utgjør forskjell på selve looken er rouge/contour.
Man kan bruke den sammen med dagkrem, eller som en nattkrem. Man kan bli litt blank i huden med den på så kanskje greiest som nattkrem. Etter to uker i bruk hver natt startet jeg å få et par merkelige kviser, og et fåtall reagerer med acne av sneglekrem, men da er det bare å bruke den sjeldnere.
Nå bruker jeg den en dag i uka for å "vedlikeholde" og vil si det er det beste hudproduktet jeg har kjøpt!
Og jeg har prøvd flere dyre renser og kremer fra Dermalogica, hudlege og apoteket over flere år men aldri hatt så babyfin og klar hud som sneglekremen har gitt meg :)

Sliter du med uren hud, store porer, eller pigment/kvisemerker anbefaler jeg denne - og jeg vet folk som har slitt med mye acne også har fått kjempeutbytte av den. Det finnes masse reviews og erfaringer om du søker på nett. Er det ikke flott å kunne bruke et helt naturlig produkt uten masse kjemikalier, som er så billig og fikser "alle" problemer?!

Koreansk sminke og hudpleie har vært en åpenbaring for mange her i vesten med problemhud. Korea ligger langt foran USA og Europa når det kommer til hudpleie og sunn sminke som ikke trigger huden. Uansett hvilket hudproblem du har så kan du google det + koreansk (korean) og det finnes en enkel og effektiv løsning :)
Det finnes mange varianter av sneglekrem med og uten andre tilsatte vitaminer, Snail Recovery Gel fra Mizon er den jeg bruker.

Har du en "holy grail fix" for huden du vil dele med oss andre så post det i kommentarfeltet under.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡